ÄM-koru®-info

Koru, joka kantaa sinun ja lapsesi tarinaa

Valmistan äidinmaitokorut eli ÄM-korut® ainoana yrityksenä Suomessa. Itse kehittämälläni menetelmällä äidinmaito säilötään koruhartsiin ja näin saadaan aikaan yksilöllinen maidonvalkea koru. 

 

Yleistä äidinmaitokorusta

Korun metalliosat ovat joko 925-sterlinghopeaa tai 585 (14K) keltakultaa, ja "kivi" on koruhartsia, johon värin antaa äidin oma maito. Äidinmaitokivi on suojalakattu korutarkoitukseen soveltuvalla lakalla.

Tuoreen maidon sijaan myös pakastettu maito käy, tällöin korusta tulee yleensä hieman haaleampi. Maitoa tarvitaan n. 2 rkl.

Verkkokaupasta saatavissa oleviin hopeariipuksiin tulee kaupan päälle 45 cm hopeaketju. Koruissa on mahdollisuus myös käsinkaiverrukseen korun taakse tai erilliselle hopealaatalle. Kysy hintatietoja pidemmistä kaiverruksista erikseen. Koruun on mahdollista ostaa myös lisäosa - Swarovskin kristalli tai makean veden helmi tai lehtikultaa/-hopeaa ÄM-kiveen. 

ÄM-sormusta en suosittele välttämättä jokapäiväiseen käyttöön esim. vihkisormukseksi. Vaikka ÄM-kivi on kovaa materiaalia, se on verrattavissa esim. helmeen tai opaaliin, jotka naarmuuntuvat kovemmassa käytössä. Riipukset ja korvakorut eivät pääse naarmuuntumaan kuten sormukset.

Huom! Pinta tai väri ei välttämättä ole täysin tasainen, koska kyseessä ei ole kivi. Väri saattaa vaihdella maidon värin/rasvaisuuden mukaan ja kivi saattaa sisältää pieniä maito-/hartsikuplia tai hartsimaito"viiruja". Jokainen ÄM kivi on siis uniikki ja yksilöllinen.

Koru saattaa hieman muuttaa sävyään ajan kuluessa, se on ominaista koruhartsille.

Uniikki ÄM-koru®

Valmistan tilauksesta myös täysin uniikit äidinmaitokorut omien toiveidesi mukaan mm. hopeasta tai kullasta (kelta-, valko-, punakulta). Ota yhteyttä niin suunnitellaan koru yhdessä juuri sinulle sopivaksi.

Kysy lisätietoja ja tarjousta: asiakaspalvelu@jasmindesign.fi tai yhteydenottolomakkeella

Tilausohjeet

Voit tilata haluamasi korun suoraan verkkokaupasta. Tilaamalla ja maksamalla korun pääset jonoon.

Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen. Lähetän sähköpostilla ohjeet ja aikataulun maidon toimittamiseen muutaman arkipäivän kuluessa (muistathan tarkistaa myös roskapostisi, mikäli ohje eksyy sinne). Koru valmistuu n. 2 viikkoa maidon vastaanottamisesta. Mikäli maito ei Jasmin Designista riippumattomista syistä saavu sovitun viikon aikana, joudun siirtämään lähetysajan tilausjonon loppuun. Ilmoitan tilaajan sähköpostiin sekä tarvittaessa tekstiviestillä jos maito ei saavu sovitun viikon aikana.

Otan maitoa vastaan seuraavaksi vkolla 04 (tilauksia voi tehdä verkkokaupasta, paja on kiinni 22.12-01.01. Tauon jälkeen aloitan työt tilausjärjestyksessä).

Mikäli posti hävittää maitolähetyksen, Jasmin Design ei vastaa tapahtuneesta. Mikäli valmis koru rikkoutuu huolellisesta pakkaamisesta huolimatta, ole ensisijaisesti yhteydessä postitoimistoon ja tee Postille reklamaatio. Ole sen jälkeen yhteydessä myös Jasmin Designiin, kaikki palaute on tärkeää. Valmis koru toimitetaan asiakkaalle aina seurattavana pikakirjeenä.

ÄM-koru on aina tilaustyö, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Hoito-ohjeet

Äidinmaitokorut voidaan puhdistaa miedolla tiskiaineliuoksella.Tämän jälkeen koru tulee pian huuhdella ja kuivata hyvin.
Hopeiset osat voidaan puhdistaa esim. hopeanpuhdistusliinalla.

Pue korut päälle viimeiseksi ja riisu ensimmäiseksi. Tällöin esim. hiuslakka tai hajusteet eivät pääse vahingoittamaan niitä. Korun käyttöä pitäisi välttää myös suihkussa, uidessa, saunoessa sekä nukkuessa, sillä pesuaineet, kemikaalit sekä korkea lämpötila voivat rasittaa materiaaleja turhaan ja nukkuessa ihon epäpuhtaudet voivat aiheuttaa bakteerikantaa koruihin tai ketju voi taittua.

Ethän säilytä koruja suorassa auringonpaisteessa tai kuumassa paikassa (esim. patterin päällä). Kun et käytä korua, on hyvä säilyttää sitä mukana tulevassa korurasiassa. 

TILAA ÄM-KORU®