Äidinmaitokoru – täydellinen lahja äidille

Anna lahjaksi aidosti uniikki muisto ja lahja, joka on kuin pala rakkautta. ÄM®-korut valmistetaan äidinmaidosta – ainoana yrityksenä Suomessa. Äidinmaitokoru on ainutlaatuinen muisto imetysajasta ja rakkaasta lapsesta.

 

Äidin toivelahja


Vauva-aika on ikimuistettavaa aikaa, ja usein niin kovin nopeasti ohimenevää. ÄM®-koru on täydellinen ja ikimuistoinen lahja äidille, jotta hän voi kantaa muistoa lapsensa vauva-ajasta aina mukanaan.

Äidinmaitokoruun tarvitaan maitoa vain kahden ruokalusikallisen verran, eikä sen tarvitse olla enää juomakelpoista. Myös pakastettu maito käy oikein hyvin.

Kun ostat korun lahjaksi, voit tulostaa ja antaa maidon lähetysohjeet lahjana kirjekuoressa, jolloin lahjansaaja voi itse lähettää maidon.

 

Taidokasta käsityötä


Äidinmaitokorun valmistusmetelmä on kehitetty meillä Jasmin Designilla. Äidinmaitokoru valmistetaan säilömällä äidinmaitoa korutarkoitukseen sopivaan koruhartsiin, jossa se säilyy ikuisesti. Näin saadaan aikaan yksilöllinen maidonvalkea koru. Emme käytä lainkaan väriaineita, vaan uniikin värin antaa äidin oma maito.

Korun metalliosiin käytetään laadukasta kierrätettyä sterlinghopeaa tai keltakultaa tilaajan omien toiveiden mukaisesti. Koruissa on mahdollisuus myös käsinkaiverrukseen korun taakse tai erilliselle hopealaatalle. Koruun voi yhdistää myös lisäosia, kuten Swarovskin kristalli, makeanveden helmi tai jalokivi.

 

Pala rakkautta


Äidinmaitokorujen lisäksi voit valita myös yksilöllisen kauniin muistotaulun, johon äidinmaidosta valmistetaan koruhartsin avulla uniikki sydän- tai tähti-figuuri.

ÄM®-korua saa monilla erilaisilla malleilla, jotka valmistetaan aina yksilöllisesti tilausjärjestyksessä. Voit valita ÄM®-koruksi esimerkiksi pisaran, simpukan, ovaalin, pyöreän tai sydämen mallisen riipuksen. Riipuksiin saa myös kauniita lisäosia ja malleissa on useita eri kokoja.

ÄM®-korun saa myös korvakoruina: riippuvina tai nappikorvakoruina. Voit valita myös Onnenhela-riipuksen, Maailmani-kravattisoljen tai Nimikirjain-riipuksen. Kaikki uniikkeja, suomalaisena käsityönä valmistettuja.

Suositun Rakkauden palko -riipuksemme saa vaihtoehtoisesti joko Swarovskin helmillä tai vastaavasti äidinmaidosta valmistetuilla pyöreillä helmillä. Voit myös halutessasi valita samaan koruun molempia, jolloin lopputulos on entistä ainutlaatuisempi.

 

Lahjakortti on varma valinta


Tuliko vaikeus valita? Mikäli et osaa tehdä valintaa lahjasta, erinomainen lahjaidea on myös lahjakortti verkkokauppaamme. Saat sen kätevästi suoraan sähköpostiisi ja lahjan saaja saa näin varmasti itseään eniten miellyttävän lahjan.

Tutustu myös muihin Jasmin Designin upeisiin ja uniikkeihin koruihin ja anna tänä vuonna lahja, joka muistetaan vuosia.

 

Tutustu ÄM®-korujen mallistoon » 

Lue tietoa ÄM®-koruista »