ÄM-koru®-info

Koru, joka kantaa sinun ja lapsesi tarinaa ; pala rakkautta. 

Valmistan äidinmaitokorut eli ÄM-korut® ainoana yrityksenä Suomessa. Olen kultaseppä ja koruni ovat sekä materiaaleiltaan, että valmistusmenetelmiltään laadukkaita. Itse kehittämälläni menetelmällä äidinmaito säilötään korutarkoitukseen sopivaan hartsiin ja näin saadaan aikaan yksilöllinen maidonvalkea koru. ÄM-kiveen ei käytetä väriaineita. ÄM-koru® on Jasmin Designin rekisteröity tuotemerkki. 

 

Yleistä äidinmaitokorusta

Korun metalliosat ovat laadukkaita ; joko 925-sterlinghopeaa tai 585 (14K) keltakultaa. "Kivi" on väritöntä koruhartsia, johon värin antaa äidin oma maito. Äidinmaitokivi on suojalakattu korutarkoitukseen soveltuvalla kirkkaalla lakalla.

Tuoreen maidon sijaan myös pakastettu maito käy, tällöin korusta tulee yleensä hieman haaleampi. Maitoa pyydän lähettämään n. 2 rkl.

Verkkokaupasta saatavissa oleviin hopeariipuksiin tulee kaupan päälle 45 cm hopeaketju. Koruissa on mahdollisuus myös käsinkaiverrukseen korun taakse tai erilliselle hopealaatalle. Kysy hintatietoja pidemmistä kaiverruksista erikseen. Koruun on mahdollista ostaa myös lisäosa - Swarovskin kristalli, makeanveden helmi, lehtikultaa/-hopeaa ÄM-kiveen tai erillinen nimikirjainlaatta. Lisäosat löytyvät verkkokaupasta. 

ÄM-sormusta en suosittele välttämättä jokapäiväiseen käyttöön esim. vihkisormukseksi. Vaikka ÄM-kivi on kovaa materiaalia, se on verrattavissa esim. helmeen tai opaaliin, jotka naarmuuntuvat kovemmassa käytössä. Riipukset ja korvakorut eivät pääse naarmuuntumaan kuten sormukset.

Huom! ÄM-"kiven" pinta tai väri ei välttämättä ole täysin tasainen. Väri saattaa vaihdella maidon värin/rasvaisuuden mukaan ja kivi saattaa sisältää maito-/hartsikuplia tai hartsi"viiruja". Jokainen ÄM kivi on siis uniikki ja yksilöllinen.

Koru saattaa hieman muuttaa sävyään kellertävämmäksi ajan kuluessa, se on ominaista koruhartsille.

Uniikki ÄM-koru®

Valmistan tilauksesta myös täysin uniikit äidinmaitokorut omien toiveidesi mukaan mm. hopeasta tai kullasta (kelta-, valko-, punakulta). Koruihin voidaan yhdistää myös jalokiviä. Ota yhteyttä niin suunnitellaan koru yhdessä juuri sinulle sopivaksi.

Kysy lisätietoja ja tarjousta: asiakaspalvelu@jasmindesign.fi tai yhteydenottolomakkeella. 

Tilausohjeet

Voit tilata haluamasi korun suoraan verkkokaupasta. Tilaamalla ja maksamalla korun pääset työjonoon.

Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen. Lähetän sähköpostilla ohjeet ja aikataulun maidon postittamiseen muutaman arkipäivän kuluessa (muistathan tarkistaa myös roskapostisi, mikäli ohje eksyy sinne). Maidon ei tarvitse olla juontikelpoista korutarkoitukseen, joten ei haittaa, vaikka posti kuljettaisi maitoa useamman päivän. (kirjeposti voi kulkea 4 päivää) 

Koru valmistuu n. 2 viikkoa maidon vastaanottamisesta. Mikäli maito ei Jasmin Designista riippumattomista syistä saavu sovitun viikon aikana, joudun siirtämään lähetysajan tilausjonon loppuun. Ilmoitan tilaajan sähköpostiin sekä tarvittaessa tekstiviestillä, mikäli maito EI saavu sovitun viikon aikana.

Kesän työajat on äidinmaitokorujen osalta myyty. Seuraavaksi otan maitoa vastaan vkolla 39 eli 23.9.2019 (voit tilata korun verkkokaupasta vaikka heti, jolloin pääset jonoon mutta maidon lähetys on vkolla 39). Paja on kiinni kesälomani ajan 19.8-19.9.2019. 

Mikäli posti hävittää maitolähetyksen, Jasmin Design ei vastaa tapahtuneesta. Mikäli valmis koru rikkoutuu huolellisesta pakkaamisesta huolimatta, ole ensisijaisesti yhteydessä postitoimistoon ja tee Postille reklamaatio. Ole sen jälkeen yhteydessä myös Jasmin Designiin, kaikki palaute on tärkeää. Valmis koru toimitetaan asiakkaalle aina seurattavana pikakirjeenä.

ÄM-koru on aina tilaustyö, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Hoito-ohjeet

Äidinmaitokorut voidaan puhdistaa miedolla tiskiaineliuoksella.Tämän jälkeen koru tulee pian huuhdella ja kuivata hyvin.
Hopeiset osat voidaan puhdistaa esim. hopeanpuhdistusliinalla tai kastamalla vanupuikko hopean puhdistusnesteeseen ja sivelemällä hopeiset osat sillä. Tämän jälkeen koru huuhdellaan ja kuivataan. 

Pue korut päälle viimeiseksi ja riisu ensimmäiseksi. Tällöin esim. hiuslakka tai hajusteet eivät pääse vahingoittamaan niitä. Korun käyttöä pitäisi välttää myös suihkussa, uidessa, saunoessa ja nukkuessa, sillä pesuaineet, kemikaalit sekä korkea lämpötila voivat rasittaa materiaaleja turhaan ja nukkuessa ihon epäpuhtaudet voivat aiheuttaa bakteerikantaa koruihin tai ketju voi taittua.

Tarkasta korusi säännöllisesti, ettei siitä löydy esim. kulumisesta johtuvia asioita kuten ohentuneita lenkkejä, murtumia tai muita rasituksen merkkejä. Tarkista myös aina ennen käyttöä, ettei ketjun lukon avolenkki ole aukeamassa. Hopea on pehmeää materiaalia ja lukon lenkki voi lukkoa avatessa vääntyä raolleen.

Mikäli huomaat jotain edellä mainituista, ota yhteyttä Jasmin Designiin sähköpostilla niin neuvon, miten toimia. 

Ethän säilytä koruja suorassa auringonpaisteessa tai kuumassa paikassa (esim. patterin päällä). Kun et käytä korua, on hyvä säilyttää sitä mukana tulevassa korurasiassa. 

TILAA ÄM-KORU®