ÄM-koru®-info

Koru, joka kantaa sinun ja lapsesi tarinaa ; pala rakkautta. 

Valmistan äidinmaitokorut eli ÄM-korut® ainoana yrityksenä Suomessa. Olen kultaseppä ja koruni ovat sekä materiaaleiltaan, että valmistusmenetelmiltään laadukkaita. Itse kehittämälläni menetelmällä äidinmaito säilötään korutarkoitukseen sopivaan hartsiin ja näin saadaan aikaan yksilöllinen maidonvalkea koru. ÄM-kiveen ei käytetä väriaineita. ÄM-koru® on Jasmin Designin rekisteröity tuotemerkki. 

 

Yleistä äidinmaitokorusta

Korun metalliosat ovat laadukkaita ; joko 925-sterlinghopeaa tai 585 (14K) keltakultaa. "Kivi" on väritöntä koruhartsia, johon värin antaa äidin oma maito. Äidinmaitokivi on suojalakattu korutarkoitukseen soveltuvalla kirkkaalla lakalla.

Tuoreen maidon sijaan myös pakastettu maito käy, tällöin korusta tulee yleensä hieman haaleampi. Maitoa pyydän lähettämään n. 2 rkl.

Verkkokaupasta saatavissa oleviin hopeariipuksiin tulee kaupan päälle 45 cm hopeaketju. Koruissa on mahdollisuus myös käsinkaiverrukseen korun taakse tai erilliselle hopealaatalle. Kysy hintatietoja pidemmistä kaiverruksista erikseen. Koruun on mahdollista ostaa myös lisäosa - Swarovskin kristalli, makeanveden helmi, lehtikultaa/-hopeaa ÄM-kiveen tai erillinen nimikirjainlaatta. Lisäosat löytyvät verkkokaupasta. 

ÄM-sormusta en suosittele välttämättä jokapäiväiseen käyttöön esim. vihkisormukseksi. Vaikka ÄM-kivi on kovaa materiaalia, se on verrattavissa esim. helmeen tai opaaliin, jotka naarmuuntuvat kovemmassa käytössä. Riipukset ja korvakorut eivät pääse naarmuuntumaan kuten sormukset.

Huom! ÄM-"kiven" pinta tai väri ei välttämättä ole täysin tasainen. Väri saattaa vaihdella maidon värin/rasvaisuuden mukaan ja kivi saattaa sisältää maito-/hartsikuplia tai hartsi"viiruja". Jokainen ÄM kivi on siis uniikki ja yksilöllinen.

Koru saattaa hieman muuttaa sävyään kellertävämmäksi ajan kuluessa. Tämä on ominaista koruhartsista valmistetuille tuotteille. 

Uniikki ÄM-koru®

Valmistan tilauksesta myös täysin uniikit äidinmaitokorut omien toiveidesi mukaan mm. hopeasta tai kullasta (kelta-, valko-, punakulta). Koruihin voidaan yhdistää myös jalokiviä. Ota yhteyttä niin suunnitellaan koru yhdessä juuri sinulle sopivaksi. Myös erilaiset laatat, kaiverrukset, muutokset malliston malleihin tai muutokset omaan koruun voivat olla mahdollisia. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Kysy lisätietoja ja tarjousta: asiakaspalvelu@jasmindesign.fi tai yhteydenottolomakkeella. 

Tilausohjeet

Voit tilata haluamasi korun suoraan verkkokaupasta. Tilaamalla ja maksamalla korun pääset työjonoon.

Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen. Lähetän sähköpostilla ohjeet ja aikataulun maidon toimittamiseen muutaman arkipäivän kuluessa (muistathan tarkistaa myös roskapostisi, mikäli ohje eksyy sinne). Maidon ei tarvitse olla juontikelpoista korutarkoitukseen.

Koru valmistuu n. 2 viikkoa maidon vastaanottamisesta. Mikäli maito ei Jasmin Designista riippumattomista syistä saavu sovitun viikon aikana, joudun siirtämään lähetysajan tilausjonon loppuun. Ilmoitan tilaajan sähköpostiin sekä tarvittaessa tekstiviestillä, mikäli maito EI saavu sovitun viikon aikana.

Tällä hetkellä otan uusia maitoja vastaan vkolla 49. Eli voit tilata korun verkkokaupasta nyt ja näin varmistat, että vkolla 49 on sinun maitosi lähetysviikko. Huom: Nämä korut valmistuvat vielä jouluksi! 

Mikäli valmis koru rikkoutuisi postituksessa huolellisesta pakkaamisesta huolimatta, ole ensisijaisesti yhteydessä postitoimistoon ja tee Postille reklamaatio. Ole sen jälkeen yhteydessä myös Jasmin Designiin. Valmis koru toimitetaan asiakkaalle hyvin pakattuna kovassa lahjarasiassa ja aina seurattavana pikakirjeenä.

ÄM-koru on aina tilaustyö, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Hoito-ohjeet

Äidinmaitokorut voidaan puhdistaa miedolla tiskiaineliuoksella.Tämän jälkeen koru tulee pian huuhdella ja kuivata hyvin.
Hopeiset osat voidaan puhdistaa esim. hopeanpuhdistusliinalla tai kastamalla vanupuikko hopean puhdistusnesteeseen ja sivelemällä hopeiset osat sillä. Tämän jälkeen koru huuhdellaan ja kuivataan. 

Pue korut päälle viimeiseksi ja riisu ensimmäiseksi. Tällöin esim. hiuslakka tai hajusteet eivät pääse vahingoittamaan niitä. Korun käyttöä pitäisi välttää myös suihkussa, uidessa, saunoessa ja nukkuessa, sillä pesuaineet, kemikaalit sekä korkea lämpötila voivat rasittaa materiaaleja turhaan ja nukkuessa ihon epäpuhtaudet voivat aiheuttaa bakteerikantaa koruihin tai ketju voi taittua.

Tarkasta korusi säännöllisesti, ettei siitä löydy esim. kulumisesta johtuvia asioita kuten ohentuneita lenkkejä, murtumia tai muita rasituksen merkkejä. Tarkista myös aina ennen käyttöä, ettei ketjun lukon avolenkki ole aukeamassa. Hopea on pehmeää materiaalia ja lukon lenkki voi lukkoa avatessa vääntyä raolleen.

Mikäli huomaat jotain edellä mainituista, ota yhteyttä Jasmin Designiin sähköpostilla niin neuvon, miten toimia. 

Ethän säilytä koruja suorassa auringonpaisteessa tai kuumassa paikassa (esim. patterin päällä). Kun et käytä korua, on hyvä säilyttää sitä mukana tulevassa korurasiassa. 

TILAA ÄM-KORU®