Tilaus- ja toimitusehdot & Tietosuojaseloste

 

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

MAKSUT

Verkkokaupassa maksu suoritetaan oston yhteydessä (maksutavat: verkkopankki, luottokortit, PayPal, Collector, Pivo, MobilePay, Masterpass).

Tilauksesta tehtyjen jalometallisten uniikkituotteiden ennakkomaksu suoritetaan verkkopankissa (50% valmiin korun hinnasta), jota ei palauteta, jos tilaus Jasmin Designista riippumattomista syistä peruuntuu.

Loppumaksu suoritetaan viimeistään korun luovutuksen yhteydessä.

Huom! ÄM-korut® maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen.

Oikeus hintojen ja postikulujen muutoksiin pidätetään.

TOIMITUSTAPA

Verkkokaupan tuotteet toimitetaan postilla alkaen 3,00 €.

Mm. ÄM-koruilla ja tilaustuotteilla lähetyskulut 7,20€ (toimitusosoitteeseen jaettava seurattava pikakirje).

TOIMITUSAIKA

Verkkokaupasta ostettujen tuotteiden toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää. Uniikkikorujen sekä äidinmaitokorujen toimitus sopimuksen mukaan.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Tilaustuotteilla (kuten uniikkikorut ja äidinmaitokorut) ei ole palautusoikeutta.

Kaikilla muilla verkkokaupan tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen.

Kaikista palautuksista tulee sopia etukäteen asiakaspalvelun kanssa asiakaspalvelu@jasmindesign.fi. Postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei lunasteta eikä palautuksesta aiheutuneita kuluja myöskään korvata.

TAKUUEHDOT

Jasmin Designin valmistamilla koruilla on takuu valmistusvirheiden osalta, jolloin ne korjataan veloituksetta. Takuu ei koske normaalista kulumisesta johtuvia vikoja, kuten esim. metallin tummumista, avolenkkien aukeamista, helmipunoksen venymistä eikä hopeoinnin tai lakkauksen kulumista. Myöskään mekaanisesta kulumisesta (esim. lenkkien kuluminen) tai huolimattomasta hoidosta/käsittelystä johtuvat viat eivät kuulu takuun piiriin. Takuu- ja reklamaatioasioissa ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@jasmindesign.fi.

YHTEYSTIEDOT

Tilauksiin liittyvissä asioissa kyselyysi vastataan sähköpostitse asiakaspalvelu@jasmindesign.fi tai puhelimitse +358 44 2398 266

YLIVOIMAINEN ESTE

Jasmin Design ei ole vastuussa toimituksista, jotka ovat yrittäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Tällaisia ovat mm lakot, yleinen liikenteen häiriintyminen tai muu vastaava toiminta.

EU-DIREKTIIVIN MUKAINEN RIIDANRATKAISU KULUTTAJAKAUPASSA

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Jasmin Design pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

TIETOSUOJASELOSTE

1. Rekisterinpitäjä
Jasmin Design | Y-2647875-8
VAT FI26478758
Yhteystiedot:
+358442398266
asiakaspalvelu@jasmindesign.fi
Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa
Mirka Loukimo
asiakaspalvelu@jasmindesign.fi

2. Rekisteröidyt
Yksityiset asiakkaat, yritysasiakkaat

3. Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus
Peruste: Sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.
Käyttötarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen, tilauksen käsittely ja toimitus sekä arkistointi, tilastointi ja markkinointi.

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot
Asiakkaan nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa. Yritysasiakkaalta lisäksi yrityksen nimi ja Y-tunnus.

5. Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen asiakaspalvelu@jasmindesign.fi
Tarkastusoikeus
Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.
Oikeus tietojen oikaisemiseen
Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.
Vastustamisoikeus
Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.
Suoramarkkinointikielto
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.
Poisto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.
On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.
Suostumuksen peruuttaminen
Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.
Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.
Valitusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.
Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti
Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä / verkkolomakkeen kautta.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin kolmansille osapuolille. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.
Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:
Shopify, Checkout, Tilipalvelu Korpilahti, Posti Oyj

8. Käsittelyn kesto
Henkilötietoja käsitellään niin kauan kuin on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

9. Henkilötietojen käsittelijät
Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle
Tietoja siirretään säännönmukaisesti EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Kun tietoja siirretään EU:n ja ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Olemme varmistaneet tämän myös kumppaniemme osalta.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi
Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

12. Evästeet Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivuston kävijäliikenteen analysoimiseksi. Lue lisää evästeistä.

jasmin_design_tilausehdot