Karvakamu® – tietoa lemmikkikoruista

Lemmikorussa rakas perheenjäsenesi on aina lähelläsi

Valmistan uniikkeja Karvakamu® -lemmikkikoruja lemmikin, kuten koiran karvoista ja hevosen jouhista. Koruun voi upottaa myös esimerkiksi siilin piikkejä, käärmeen tai hämähäkin luomaa nahkaa, höyheniä, hampaita, viiksikarvoja jne. Koru koiran karvoista, jouhikoru tai muusta materiaalista valmistettu lemmikkikoru pitää ystäväsi aina lähelläsi ja muistoissasi. 

 

Yleistä Karvakamu® -lemmikkikoruista

Olen kultaseppä ja koruni ovat sekä materiaaleiltaan, että valmistusmenetelmiltään laadukkaita. Karvoja säilötään erityisellä menetelmällä koruhartsiin ja näin saadaan aikaan yksilöllinen "karvakivi". 

Korun metalliosat ovat laadukkaita; joko 925-sterlinghopeaa tai 585 (14K) keltakultaa. Korujen jalometallit ovat aitoa hopeaa ja kultaa (95% kierrätettyä). "Kivi" on kirkasta koruhartsia, johon värin antaa karvat. Halutessasi karvat voidaan myös asetella värilliseen hartsiin (kysy värisävyjä viestillä). "Karvakivi" on suojalakattu korutarkoitukseen soveltuvalla lakalla.

Koruissa on mahdollisuus  käsinkaiverrukseen korun taakse tai erilliselle hopealaatalle. Kysy hintatietoja pidemmistä kaiverruksista erikseen. Koruun on mahdollista ostaa myös lisäosia : esimerkiksi Swarovskin kristalli, makeanveden helmi, lehtikultaa tai -hopeaa tai helmiäissävyä kiveen tai erillinen nimikirjainlaatta. Lisäosat löytyvät verkkokaupasta. Mikäli haluat koruun ketjun tai nauhan, voit tilata sen erikseen verkkokaupasta.

Karvakamu®-sormusta ei suositella välttämättä jokapäiväiseen kovaan käyttöön. Vaikka "kivi" on kovaa materiaalia, se voi naarmuuntua kovassa käytössä. Riipukset ja korvakorut eivät pääse naarmuuntumaan kuten sormukset.

Huom! Pinta ei välttämättä ole täysin tasainen. Värisävy vaihtelee karvamateriaalin mukaan ja "kivi" saattaa sisältää ilmakuplia. Kaikki karvalaadut eivät erotu koruissa yksittäisinä karvoina yhtä hyvin, kuin toiset. Jokainen karvakivi on siis uniikki ja yksilöllinen. Huomioithan, jos karvan joukossa on epäpuhtauksia tai pölyä niin ne saattavat näkyä korussa. Etenkin vaaleiden karvojen joukossa pöly voi erottua tummempina hiukkasina. Lemmikin karvat näkyvät korussa sellaisina, mitä ne olisivat kosteina/märkinä eli karva voi näyttää korussa tummemmalta. 

Korun pinta saattaa hieman muuttaa sävyään kellertävämmäksi ajan kuluessa. Tämä on ominaista koruhartsista valmistetuille tuotteille. 

Omien toiveiden Karvakamu® -lemmikkikoru

Valmistan tilauksesta myös malliltaan erilaisia Karvakamu®-koruja omien toiveidesi mukaan kierrätetystä hopeasta tai kullasta (kelta-, valko-, punakulta). Koruihin voidaan yhdistää myös jalokiviä. Suunnitellaan koru yhdessä juuri sinulle sopivaksi. Myös erilaiset laatat, kaiverrukset, muutokset malliston malleihin jne voivat olla mahdollisia. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Kysy lisätietoja ja hinta-arviota: asiakaspalvelu@jasmindesign.fi tai yhteydenottolomakkeella

Näin tilaat oman Karvakamu® -lemmikkikorusi

Voit tilata haluamasi korun suoraan verkkokaupasta kohdasta "Karvakamu® -lemmikkikorut". Tilaamalla ja maksamalla korun pääset työjonoon. Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen. Lähetän sähköpostilla muutaman arkipäivän kuluessa ohjeet karvan toimittamiseen postitse (muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi, mikäli ohje sattuisi eksymään sinne). Karvat lähetetään omakustanteisesti kirjekokoisena lähetyksenä. Karvaa tarvitaan pieni tuppo (n. lyijyjynän paksuinen tuppo). Osaan koruista riittää vähempi määrä karvoja. Kysy ennen tilausta asiakaspalvelu@jasmindesign.fi jos et ole varma, riittääkö karvojen määrä. Karvakamu® valmistuu n. 2 viikon kuluessa karvan vastaanottamisesta. 

Huom! Vkolla 29 saapuneet karvat ehtivät koruiksi ja postiin ennen kesälomaani. Olen lomalla viikot 32-34. Lomani aikana tilanneille lähetän toimitusohjeet vkolla 35.

Valmis koru toimitetaan asiakkaalle aina hyvin pakattuna kovassa, kauniissa lahjarasiassa seurattavana pikkupakettina (xxs-paketti). Useampi, kuin kuusi korurasiaa sekä taulut toimitetaan postipakettina. Kun koru on viety postiin, voit seurata lähetystä Omaposti -sovelluksella. Postitan pääsääntöisesti loppuviikosta. Xxs-paketti jaetaan kotiin postiluukkuun/-laatikkoon. (Isommat postipaketit noudetaan postista) 

Karvakamu® on aina tilaustyö, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Karvakamu® -lemmikkikorun hoito-ohjeet

Karvakamu® -korut voidaan puhdistaa miedolla tiskiaineliuoksella kostutetulla pyyhkeellä. Tämän jälkeen koru tulee pyyhkiä vedellä kostutetulla pyyhkeellä ja kuivata hyvin. Hopeiset tai kultaiset osat voidaan puhdistaa esim. puhdistusliinalla tai niille soveltuvalla puhdistusaineella.

Pue korut päälle viimeiseksi ja riisu ensimmäiseksi. Tällöin esim. hiuslakka tai hajusteet eivät pääse vahingoittamaan niitä. Korun käyttöä pitäisi välttää suihkussa, uidessa, saunoessa sekä nukkuessa, sillä pesuaineet, kemikaalit ja korkea lämpötila voivat rasittaa materiaaleja turhaan ja nukkuessa ihon epäpuhtaudet voivat aiheuttaa bakteerikantaa koruihin tai ketju voi taittua. Nahkanauhoja ei saa kastella eikä niiden kanssa tule käyttää mitään kemikaaleja. 

Tarkasta korusi säännöllisesti, ettei siitä löydy esim. kulumisesta johtuvia asioita kuten ohentuneita lenkkejä tai muita rasituksen merkkejä.

Mikäli huomaat jotain edellä mainituista, ota yhteyttä Jasmin Designiin sähköpostilla asiakaspalvelu@jasmindesign.fi niin neuvon, miten toimia. 

Ethän pidä koruja suorassa auringonpaisteessa tai kuumassa paikassa (esim. patterin päällä). Kun et käytä korua, on hyvä säilyttää sitä mukana tulevassa korurasiassa. 

Ajan kuluessa suojalakka voi kulua tai alkaa irtoamaan (etenkin riipuksien takaosissa, jotka ovat ihoa vasten). Mikään suojalakka ei ole ikuinen vaan se kuluu tai ohentuu käytössä. Jos näin käy, ei koru ole mitenkään pilalla, se on vain "ikääntynyt". Voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelu@jasmindesign.fi niin sovitaan korun uudelleenlakkauksesta (tämä kustantaa tavallisesti 15-20€). Suojalakan tulisi kestää normaalia käyttöä ainakin pari vuotta. 

 

TILAA KARVAKAMU®