Karvakamu®-info

Rakas lemmikki aina lähelläsi

Valmistan uniikkeja Karvakamu® -koruja lemmikin karvoista ja jouhista, jotta voit kantaa eläinystääväsi aina lähelläsi. Olen kultaseppä ja koruni ovat sekä materiaaleiltaan, että valmistusmenetelmiltään laadukkaita. Karvoja säilötään erityisellä menetelmällä koruhartsiin ja näin saadaan aikaan yksilöllinen "karvakivi". Koruun voi säilöä myös esimerkiksi käärmeen/hämähäkin nahkaa, eläimen hampaita ym. 

Yleistä Karvakamu® -koruista

Korun metalliosat ovat laadukkaita; joko 925-sterlinghopeaa tai 585 (14K) keltakultaa. "Kivi" on koruhartsia, johon värin/kuvion antaa karvat. "Karvakivi" on suojalakattu korutarkoitukseen soveltuvalla lakalla.

Koruissa on mahdollisuus  käsinkaiverrukseen korun taakse tai erilliselle hopealaatalle. Kysy hintatietoja pidemmistä kaiverruksista erikseen.

Karvakamu®-sormusta ei suositella välttämättä jokapäiväiseen kovaan käyttöön. Vaikka "kivi" on kovaa materiaalia, se voi naarmuuntua kovassa käytössä. Riipukset ja korvakorut eivät pääse naarmuuntumaan kuten sormukset.

Huom! Pinta ei välttämättä ole täysin tasainen. Värisävy vaihtelee karvamateriaalin mukaan ja "kivi" saattaa sisältää ilmakuplia. Jokainen karvakivi on uniikki ja yksilöllinen. Huomioithan, jos karvan joukossa on epäpuhtauksia tai pölyä niin ne saattavat näkyä korussa. Etenkin vaaleiden karvojen joukossa pöly voi erottua tummempina hiukkasina. 

Koru saattaa hieman muuttaa sävyään kellertävämmäksi ajan kuluessa. Tämä on ominaista koruhartsista valmistetuille tuotteille. 

Sinulle suunniteltu        Karvakamu® -koru

Valmistan tilauksesta myös sinulle suunnitellut, malliltaan täysin uniikit Karvakamu® -korut omien toiveidesi mukaan hopeasta tai kullasta (kelta-, valko-, tai punakulta). Ota yhteyttä niin suunnitellaan koru yhdessä juuri sinulle sopivaksi.

Kysy lisätietoja ja tarjousta: asiakaspalvelu@jasmindesign.fi tai yhteydenottolomakkeella

Tilausohjeet 

Voit tilata haluamasi korun suoraan verkkokaupasta kohdasta "Karvakamu® -korut". Tilaamalla ja maksamalla korun pääset työjonoon. Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen. Lähetän sähköpostilla ohjeet karvan toimittamiseen postitse muutaman arkipäivän kuluessa (muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi, mikäli ohje sattuisi eksymään sinne). Karvaa tarvitaan pieni tuppo (n. vajaa lyijyjynän paksuinen tuppo). Osaan koruista riittää vähempi määrä karvoja. Kysy ennen tilausta asiakaspalvelu@jasmindesign.fi jos et ole varma, riittääkö karvojen määrä. Karvakamu™ valmistuu n. 2 viikon kuluessa karvan vastaanottamisesta.

Olen kesälomalla vkot 36 ja 37 eli 31.8-13.9. Tänäkin aikana tilauksia voi tehdä verkkokaupasta mutta ohjeet karvan toimittamiseen lähetän lomani jälkeen. Vkolla 34 ja 35 saapuneet karvat valmistuvat koruiksi vasta lomani jälkeen tilausjärjestyksessä. 

Valmis koru toimitetaan asiakkaalle aina hyvin pakattuna kovassa, kauniissa lahjarasiassa seurattavana pikakirjeenä. Useampi, kuin kolme korua sekä taulut toimitetaan pakettina. 

Karvakamu® on aina tilaustyö, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Hoito-ohjeet

Karvakamu® -korut voidaan puhdistaa miedolla tiskiaineliuoksella. Tämän jälkeen koru tulee pian huuhdella ja kuivata hyvin. Hopeiset osat voidaan puhdistaa esim. hopeanpuhdistusliinalla.

Pue korut päälle viimeiseksi ja riisu ensimmäiseksi. Tällöin esim. hiuslakka tai hajusteet eivät pääse vahingoittamaan niitä. Korun käyttöä pitäisi välttää myös suihkussa, uidessa, saunoessa sekä nukkuessa, sillä pesuaineet, kemikaalit sekä korkea lämpötila voivat rasittaa materiaaleja turhaan ja nukkuessa ihon epäpuhtaudet voivat aiheuttaa bakteerikantaa koruihin tai ketju voi taittua. 

Tarkasta korusi säännöllisesti, ettei siitä löydy esim. kulumisesta johtuvia asioita kuten ohentuneita lenkkejä tai muita rasituksen merkkejä. Tarkista myös aina ennen käyttöä, ettei ketjun lukon avolenkki ole raollaan. Hopea on pehmeää materiaalia ja lenkki voi käytössä taipua raolleen. 

Mikäli huomaat jotain edellä mainituista, ota yhteyttä Jasmin Designiin sähköpostilla niin neuvon, miten toimia. 

Ethän pidä koruja suorassa auringonpaisteessa tai kuumassa paikassa (esim. patterin päällä). Kun et käytä korua, on hyvä säilyttää sitä mukana tulevassa korurasiassa. 

 

YHTEISTYÖSSÄ

Pieneläintuhkaamo Lemmikki Enkelit  | Lemmikki Enkelit Facebookissa

Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio Oy | Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio Facebookissa

Trimmaamo Topi ja Tessu | Topi ja Tessu Facebookissa

 

TILAA KARVAKAMU®