Karvakamu® – tietoa lemmikkikoruista

Lemmikorussa rakas perheenjäsenesi on aina lähelläsi

Valmistan uniikkeja Karvakamu® -lemmikkikoruja lemmikin karvoista ja jouhista. Koruun voi upottaa myös esimerkiksi siilin piikkejä, käärmeen/hämähäkin luomaa nahkaa, höyheniä, hampaita, viiksikarvoja jne. Koru koiran karvoista, jouhikoru tai muusta materiaalista valmistettu lemmikkikoru pitää ystäväsi aina lähelläsi ja muistoissasi.

Olen kultaseppä ja koruni ovat sekä materiaaleiltaan, että valmistusmenetelmiltään laadukkaita. Karvoja säilötään erityisellä menetelmällä koruhartsiin ja näin saadaan aikaan yksilöllinen "karvakivi".  

Yleistä Karvakamu® -lemmikkikoruista

Korun metalliosat ovat laadukkaita; joko 925-sterlinghopeaa tai 585 (14K) keltakultaa. "Kivi" on koruhartsia, johon värin/kuvion antaa karvat. "Karvakivi" on suojalakattu korutarkoitukseen soveltuvalla lakalla.

Koruissa on mahdollisuus  käsinkaiverrukseen korun taakse tai erilliselle hopealaatalle. Kysy hintatietoja pidemmistä kaiverruksista erikseen.

Karvakamu®-sormusta ei suositella välttämättä jokapäiväiseen kovaan käyttöön. Vaikka "kivi" on kovaa materiaalia, se voi naarmuuntua kovassa käytössä. Riipukset ja korvakorut eivät pääse naarmuuntumaan kuten sormukset.

Huom! Pinta ei välttämättä ole täysin tasainen. Värisävy vaihtelee karvamateriaalin mukaan ja "kivi" saattaa sisältää ilmakuplia. Jokainen karvakivi on uniikki ja yksilöllinen. Huomioithan, jos karvan joukossa on epäpuhtauksia tai pölyä niin ne saattavat näkyä korussa. Etenkin vaaleiden karvojen joukossa pöly voi erottua tummempina hiukkasina. Lemmikin karvat näkyvät korussa sellaisina, mitä ne olisivat kosteina/märkinä eli karva voi näyttää korussa tummemmalta. 

Korun pinta saattaa hieman muuttaa sävyään kellertävämmäksi ajan kuluessa. Tämä on ominaista koruhartsista valmistetuille tuotteille. 

Sinulle suunniteltu Karvakamu® -lemmikkikoru

Valmistan tilauksesta myös sinulle suunnitellut, malliltaan täysin uniikit Karvakamu® -lemmikkikorut omien toiveidesi mukaan hopeasta tai kullasta (kelta-, valko-, tai punakulta)

Ota yhteyttä niin suunnitellaan koru yhdessä juuri sinulle sopivaksi: asiakaspalvelu@jasmindesign.fi tai yhteydenottolomakkeella

Tilausohjeet 

Voit tilata haluamasi korun suoraan verkkokaupasta kohdasta "Karvakamu® -korut". Tilaamalla ja maksamalla korun pääset työjonoon. Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen. Lähetän sähköpostilla ohjeet karvan toimittamiseen postitse muutaman arkipäivän kuluessa (muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi, mikäli ohje sattuisi eksymään sinne). Karvaa tarvitaan pieni tuppo (n. vajaa lyijyjynän paksuinen tuppo). Osaan koruista riittää vähempi määrä karvoja. Kysy ennen tilausta asiakaspalvelu@jasmindesign.fi jos et ole varma, riittääkö karvojen määrä. Karvakamu™ valmistuu n. 2 viikon kuluessa karvan vastaanottamisesta.

Valmis koru toimitetaan asiakkaalle aina hyvin pakattuna kovassa, kauniissa lahjarasiassa seurattavana pikakirjeenä. Useampi, kuin neljä korurasiaa sekä taulut toimitetaan pakettina. Kun koru on viety postiin, saat sähköpostiisi seurantakoodin. Postituspäivä on pääsääntöisesti torstai. 

Karvakamu® on aina tilaustyö, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Lemmikkikorun hoito-ohjeet

Karvakamu® -korut voidaan puhdistaa miedolla tiskiaineliuoksella. Tämän jälkeen koru tulee pian huuhdella ja kuivata hyvin. Hopeiset osat voidaan puhdistaa esim. hopeanpuhdistusliinalla.

Pue korut päälle viimeiseksi ja riisu ensimmäiseksi. Tällöin esim. hiuslakka tai hajusteet eivät pääse vahingoittamaan niitä. Korun käyttöä pitäisi välttää myös suihkussa, uidessa, saunoessa sekä nukkuessa, sillä pesuaineet, kemikaalit sekä korkea lämpötila voivat rasittaa materiaaleja turhaan ja nukkuessa ihon epäpuhtaudet voivat aiheuttaa bakteerikantaa koruihin tai ketju voi taittua. 

Tarkasta korusi säännöllisesti, ettei siitä löydy esim. kulumisesta johtuvia asioita kuten ohentuneita lenkkejä tai muita rasituksen merkkejä. Tarkista myös aina ennen käyttöä, ettei ketjun lukon avolenkki ole raollaan. Hopea on pehmeää materiaalia ja lenkki voi käytössä taipua raolleen. 

Mikäli huomaat jotain edellä mainituista, ota yhteyttä Jasmin Designiin sähköpostilla asiakaspalvelu@jasmindesign.fi niin neuvon, miten toimia. 

Ethän pidä koruja suorassa auringonpaisteessa tai kuumassa paikassa (esim. patterin päällä). Kun et käytä korua, on hyvä säilyttää sitä mukana tulevassa korurasiassa. 

Ajan kuluessa suojalakka voi kulua tai alkaa irtoamaan (etenkin riipuksien takaosissa, jotka ovat ihoa vasten). Mikään suojalakka ei ole ikuinen vaan se kuluu tai ohentuu käytössä. Jos näin käy, ei koru ole mitenkään pilalla, se on vain "ikääntynyt". Voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelu@jasmindesign.fi niin sovitaan korun uudelleenlakkauksesta (tämä kustantaa tavallisesti 10-15€). Suojalakan tulisi kestää normaalia käyttöä kuitenkin vuosia. 

YHTEISTYÖSSÄ:

Pieneläintuhkaamo Lemmikki Enkelit  | Lemmikki Enkelit Facebookissa

Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio Oy | Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio Facebookissa

Trimmaamo Topi ja Tessu | Topi ja Tessu Facebookissa

 

TILAA KARVAKAMU®