Karvakamu™-info

Rakas lemmikki aina lähelläsi

Valmistan Karvakamu™ -koruja lemmikin karvoista ja jouhista, jotta voit kantaa eläinystääväsi aina mukanasi. Olen kultaseppä ja koruni ovat sekä materiaaleiltaan, että valmistusmenetelmiltään laadukkaita. Karvoja säilötään koruhartsiin ja näin saadaan aikaan yksilöllinen "karvakivi". 

Yleistä Karvakamu™ -koruista

Korun metalliosat ovat laadukkaita; joko 925-sterlinghopeaa tai 585 (14K) keltakultaa. "Kivi" on koruhartsia, johon sävyn/kuvion antaa karvat. "Karvakivi" on suojalakattu korutarkoitukseen soveltuvalla lakalla.

Verkkokaupasta saatavissa oleviin hopeariipuksiin tulee kaupan päälle 45 cm hopeaketju. Koruissa on mahdollisuus myös käsinkaiverrukseen korun taakse tai erilliselle hopealaatalle. Kysy hintatietoja pidemmistä kaiverruksista erikseen.

Karvakamu™-sormusta ei suositella välttämättä jokapäiväiseen käyttöön. Vaikka "kivi" on kovaa materiaalia, se voi naarmuuntua kovassa käytössä. Riipukset ja korvakorut eivät pääse naarmuuntumaan kuten sormukset.

Huom! Pinta ei välttämättä ole täysin tasainen. Värisävy vaihtelee karvamateriaalin mukaan ja "kivi" saattaa sisältää ilmakuplia. Jokainen karvakivi on uniikki ja yksilöllinen.

Koru saattaa hieman muuttaa sävyään ajan kuluessa, se on ominaista koruhartsille. 

Uniikki Karvakamu™ -koru

Valmistan tilauksesta myös täysin uniikit Karvakamu™ -korut omien toiveidesi mukaan hopeasta tai kullasta (kelta-, valko-, tai punakulta). Ota yhteyttä niin suunnitellaan koru yhdessä juuri sinulle sopivaksi.

Kysy lisätietoja ja tarjousta: asiakaspalvelu@jasmindesign.fi tai yhteydenottolomakkeella

Tilausohjeet 

Voit tilata haluamasi korun suoraan verkkokaupasta kohdasta "Karvakamu™ -korut". Tilaamalla ja maksamalla korun pääset työjonoon. Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen. Lähetän sähköpostilla ohjeet karvan toimittamiseen muutaman arkipäivän kuluessa (muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi, mikäli ohje sattuisi eksymään sinne). Karvakamu™ valmistuu n. 2 viikon kuluessa karvan vastaanottamisesta.

Olen kesälomalla 19.8-19.9 välisen ajan ja karvojen tulee olla minulla heinäkuun 2019 aikana, mikäli korun haluaa ennen lomaani. Heinäkuun jälkeen saapunet karvat menevät tilausjonoon lomani jälkeiselle ajalle. 

Mikäli posti hävittää karvalähetyksen, Jasmin Design ei vastaa tapahtuneesta. Mikäli valmis koru rikkoutuu huolellisesta pakkaamisesta huolimatta, ole ensisijaisesti yhteydessä postitoimistoon ja tee Postille reklamaatio. Ole sen jälkeen yhteydessä myös Jasmin Designiin, kaikki palaute on tärkeää. Valmis koru toimitetaan asiakkaalle aina seurattavana pikakirjeenä.

Karvakamu™ on aina tilaustyö, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Hoito-ohjeet

Karvakamu™ -korut voidaan puhdistaa miedolla tiskiaineliuoksella. Tämän jälkeen koru tulee pian huuhdella ja kuivata hyvin. Hopeiset osat voidaan puhdistaa esim. hopeanpuhdistusliinalla.

Pue korut päälle viimeiseksi ja riisu ensimmäiseksi. Tällöin esim. hiuslakka tai hajusteet eivät pääse vahingoittamaan niitä. Korun käyttöä pitäisi välttää myös suihkussa, uidessa, saunoessa sekä nukkuessa, sillä pesuaineet, kemikaalit sekä korkea lämpötila voivat rasittaa materiaaleja turhaan ja nukkuessa ihon epäpuhtaudet voivat aiheuttaa bakteerikantaa koruihin tai ketju voi taittua. 

Tarkasta korusi säännöllisesti, ettei siitä löydy esim. kulumisesta johtuvia asioita kuten ohentuneita lenkkejä tai muita rasituksen merkkejä. Tarkista myös aina ennen käyttöä, ettei ketjun lukon avolenkki ole raollaan. Hopea on pehmeää materiaalia ja lenkki voi käytössä taipua raolleen. 

Mikäli huomaat jotain edellä mainituista, ota yhteyttä Jasmin Designiin sähköpostilla niin neuvon, miten toimia. 

Ethän säilytä koruja suorassa auringonpaisteessa tai kuumassa paikassa (esim. patterin päällä). Kun et käytä korua, on hyvä säilyttää sitä mukana tulevassa korurasiassa. 

 

YHTEISTYÖSSÄ

Pieneläintuhkaamo Lemmikki Enkelit  | Lemmikki Enkelit Facebookissa

Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio Oy | Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio Facebookissa

Trimmaamo Topi ja Tessu | Topi ja Tessu Facebookissa

 

TILAA KARVAKAMU™