Tuhkakoru™ – koru lemmikin tuhkasta

Rakkaan lemmikin muisto aina lähelläsi

Valmistan uniikkeja Tuhkakoruja™ lemmikin tuhkasta muistoksi rakkaasta edesmenneestä eläinystävästä. Tuhkaa säilötään erityisellä menetelmällä koruhartsiin ja näin saadaan aikaan yksilöllinen tuhkakivi. 

Yleistä tietoa Tuhkakorusta™

Olen kultaseppä ja koruni ovat sekä materiaaleiltaan että valmistusmenetelmiltään laadukkaita.  

Korun metalliosat ovat laadukkaita; joko 925-sterlinghopeaa tai 585 (14K) keltakultaa. Korujen jalometallit ovat aitoa hopeaa ja kultaa (95% kierrätettyä). "Kivi" on kirkasta koruhartsia, johon värin antaa tuhka tai pyydettäessä voin myös värjätä tuhkaa. "Tuhkakivi" on suojalakattu korutarkoitukseen soveltuvalla lakalla. Tuhkaa koruun tarvitaan n. 1 tl / koru.

Koruissa on mahdollisuus käsinkaiverrukseen korun taakse tai erilliselle hopealaatalle. Kysy hintatietoja pidemmistä kaiverruksista erikseen. Koruun on mahdollista ostaa myös lisäosia : esimerkiksi Swarovskin kristalli, makeanveden helmi, lehtikultaa/-hopeaa tai helmiäissävyä tuhkakiveen tai erillinen nimikirjainlaatta. Lisäosat löytyvät verkkokaupasta. Mikäli haluat koruun ketjun tai nauhan, voit tilata sen erikseen verkkokaupasta.

Tuhkasormusta ei suositella välttämättä jokapäiväiseen kovaan käyttöön. Vaikka tuhkakivi on kovaa materiaalia, se voi naarmuuntua kovassa käytössä. Riipukset ja korvakorut eivät pääse naarmuuntumaan kuten sormukset.

Huom! Tuhkakorun pinta ei välttämättä ole täysin tasainen. Värisävy vaihtelee tuhkamateriaalin mukaan (tuhkassa voi olla eri värisävyjä) ja "kivi" saattaa sisältää ilmakuplia. Jokainen tuhkakivi on uniikki ja yksilöllinen. Tuhkakivi saattaa hieman kellertyä ajan kuluessa (etenkin vaaleassa tuhkassa tämä voi näkyä), sillä tämä on ominaista koruhartsille.

Omien toiveiden Tuhkakoru™

Valmistan tilauksesta myös malliltaan erilaisia Tuhkakoruja™ omien toiveidesi mukaan kierrätetystä hopeasta tai kullasta (kelta-, valko-, punakulta). Koruihin voidaan yhdistää myös jalokiviä. Suunnitellaan koru yhdessä juuri sinulle sopivaksi. Myös erilaiset laatat, kaiverrukset, muutokset malliston malleihin jne voivat olla mahdollisia. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Kysy lisätietoja ja hinta-arviota: asiakaspalvelu@jasmindesign.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Tuhkakorun™ tilausohjeet

Voit tilata haluamasi korun suoraan verkkokaupasta kohdasta "Tuhkakorut™". Tilaamalla ja maksamalla korun pääset työjonoon. Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen. Lähetän sähköpostilla ohjeet muutaman arkipäivän kuluessa tuhkan toimittamiseen postitse (muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi, mikäli ohje sattuisi eksymään sinne). Tuhkaa lähetetään omakustanteisesti kirjekokoisena lähetyksenä. Tuhkakoru™ valmistuu n. 2 viikon kuluessa tuhkan vastaanottamisesta. 

Valmis koru toimitetaan asiakkaalle aina kovassa, kauniissa lahjarasiassa seurattavana pikkupakettina (xxs-paketti). Useampi, kuin kuusi korurasiaa sekä taulut toimitetaan postipakettina. Kun koru on viety postiin, voit seurata lähetystä Omaposti -sovelluksella. Postitan pääsääntöisesti loppuviikosta. Xxs-paketti jaetaan kotiin postiluukkuun/-laatikkoon. (Isommat postipaketit noudetaan postista) 

Tuhkakoru™ on aina tilaustyö, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Tuhkakorun™ hoito-ohjeet

Tuhkakorut™ voidaan puhdistaa miedolla tiskiaineliuoksella kostutetulla pyyhkeellä. Tämän jälkeen koru tulee pyyhkiä vedellä kostutetulla pyyhkeellä ja kuivata hyvin. Hopeiset tai kultaiset osat voidaan puhdistaa esim. puhdistusliinalla tai niille soveltuvalla puhdistusaineella.

Pue korut päälle viimeiseksi ja riisu ensimmäiseksi. Tällöin esim. hiuslakka tai hajusteet eivät pääse vahingoittamaan niitä. Korun käyttöä pitäisi välttää suihkussa, uidessa, saunoessa sekä nukkuessa, sillä pesuaineet, kemikaalit ja korkea lämpötila voivat rasittaa materiaaleja ja nukkuessa ihon epäpuhtaudet voivat aiheuttaa bakteerikantaa koruihin tai ketju voi taittua. Nahkanauhoja ei tule kastella eikä niiden kanssa tule käyttää mitään kemikaaleja. 

Tarkasta korusi säännöllisesti, ettei siitä löydy esim. kulumisesta johtuvia asioita, kuten ohentuneita lenkkejä tai muita rasituksen merkkejä.

Mikäli huomaat jotain edellä mainituista, ota yhteyttä Jasmin Designiin sähköpostilla asiakaspalvelu@jasmindesign.fi niin neuvon, miten toimia. 

Ethän pidä koruja suorassa auringonpaisteessa tai kuumassa paikassa (esim. patterin päällä). Kun et käytä korua, on hyvä säilyttää sitä mukana tulevassa korurasiassa. 

Ajan kuluessa suojalakka voi kulua tai alkaa irtoamaan (etenkin riipuksien takaosissa, jotka ovat ihoa vasten). Mikään suojalakka ei ole ikuinen vaan se kuluu tai ohentuu käytössä. Jos näin käy, ei koru ole mitenkään pilalla, se on vain "ikääntynyt". Voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelu@jasmindesign.fi niin sovitaan korun uudelleenlakkauksesta (tämä kustantaa tavallisesti 15-20€). Suojalakan tulisi kestää normaalia käyttöä ainakin pari vuotta.  

 

TILAA TUHKAKORU™

 

YHTEISTYÖSSÄ

Pieneläintuhkaamo Lemmikki Enkelit  | Lemmikki Enkelit Facebookissa

Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio Oy | Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio Facebookissa

Pieneläinten hautaustoimisto Tähtipöly Oy  | Tähtipöly Facebookissa

Sulon Lemmikkituhkaus Oy Sulon Lemmikkituhkaus Facebookissa