Tuhkakoru™-info

Rakkaan lemmikin muisto aina lähelläsi

Valmistan Tuhkakoruja™ lemmikin tuhkasta muistoksi rakkaasta eläinystävästä. Tuhkaa säilötään koruhartsiin ja näin saadaan aikaan yksilöllinen tuhkakivi. 

Yleistä Tuhkakorusta™

Korun metalliosat ovat joko 925-sterlinghopeaa tai 585 (14K) keltakultaa, ja "kivi" on koruhartsia, johon värin antaa tuhka. "Tuhkakivi" on suojalakattu korutarkoitukseen soveltuvalla lakalla. Tuhkaa koruun tarvitaan n. 1 tl/ koru.

Verkkokaupasta saatavissa oleviin hopeariipuksiin tulee kaupan päälle 45 cm hopeaketju. Koruissa on mahdollisuus myös käsinkaiverrukseen korun taakse tai erilliselle hopealaatalle. Kysy hintatietoja pidemmistä kaiverruksista erikseen.

Tuhkasormusta ei suositella välttämättä jokapäiväiseen käyttöön. Vaikka tuhkakivi on kovaa materiaalia, se voi naarmuuntua kovassa käytössä. Riipukset ja korvakorut eivät pääse naarmuuntumaan kuten sormukset.

Huom! Pinta ei välttämättä ole täysin tasainen. Värisävy vaihtelee tuhkamateriaalin mukaan (tuhkassa voi olla eri värisävyjä) ja "kivi" saattaa sisältää ilmakuplia. Jokainen tuhkakivi on uniikki ja yksilöllinen.

Koru saattaa hieman muuttaa sävyään ajan kuluessa, se on ominaista koruhartsille. Voit ehkäistä muutoksia säilyttämällä korua mukana tulevassa rasiassa, kun et käytä korua.

Uniikki Tuhkakoru™

Valmistan tilauksesta myös täysin uniikit Tuhkakorut™ omien toiveidesi mukaan hopeasta tai kullasta (kelta-, valko-, tai punakulta). Ota yhteyttä niin suunnitellaan koru yhdessä juuri sinulle sopivaksi.

Kysy lisätietoja ja tarjousta: asiakaspalvelu@jasmindesign.fi tai yhteydenottolomakkeella

Tilausohjeet 

Voit tilata haluamasi korun suoraan verkkokaupasta kohdasta "Tuhkakorut™". Tilaamalla ja maksamalla korun pääset työjonoon. Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen. Lähetän sähköpostilla ohjeet tuhkan toimittamiseen muutaman arkipäivän kuluessa (muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi, mikäli ohje sattuisi eksymään sinne). Tuhkakoru™ valmistuu noin 2 viikon kuluessa tuhkan vastaanottamisesta.

Tällä hetkellä korujen valmistus menee alkuvuodelle. Paja on kiinni 22.12 - 01.01 välisen ajan. Tilauksia voi tehdä verkkokaupasta ja tauon jälkeen aloitan työt tilausjärjestyksessä.

Mikäli posti hävittää tuhkalähetyksen, Jasmin Design ei vastaa tapahtuneesta. Mikäli valmis koru rikkoutuu huolellisesta pakkaamisesta huolimatta, ole ensisijaisesti yhteydessä postitoimistoon ja tee Postille reklamaatio. Ole sen jälkeen yhteydessä myös Jasmin Designiin, kaikki palaute on tärkeää. Valmis koru toimitetaan asiakkaalle aina seurattavana pikakirjeenä.

Tuhkakoru™ on aina tilaustyö, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Hoito-ohjeet

Tuhkakorut™ voidaan puhdistaa miedolla tiskiaineliuoksella. Tämän jälkeen koru tulee pian huuhdella ja kuivata hyvin. Hopeiset osat voidaan puhdistaa esim. hopeanpuhdistusliinalla.

Pue korut päälle viimeiseksi ja riisu ensimmäiseksi. Tällöin esim. hiuslakka tai hajusteet eivät pääse vahingoittamaan niitä. Korun käyttöä pitäisi välttää myös suihkussa, uidessa, saunoessa sekä nukkuessa, sillä pesuaineet, kemikaalit sekä korkea lämpötila voivat rasittaa materiaaleja turhaan ja nukkuessa ihon epäpuhtaudet voivat aiheuttaa bakteerikantaa koruihin tai ketju voi taittua.

Ethän säilytä koruja suorassa auringonpaisteessa tai kuumassa paikassa (esim. patterin päällä). Kun et käytä korua, on hyvä säilyttää sitä mukana tulevassa korurasiassa. 

 

 

YHTEISTYÖSSÄ

Pieneläintuhkaamo Lemmikki Enkelit  | Lemmikki Enkelit Facebookissa

Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio Oy | Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio Facebookissa

 

TILAA TUHKAKORU™