Tuhkakoru™-info

Rakkaan lemmikin muisto aina lähelläsi

Valmistan uniikkeja Tuhkakoruja™ lemmikin tuhkasta muistoksi rakkaasta edesmenneestä eläinystävästä. Olen kultaseppä ja koruni ovat sekä materiaaleiltaan, että valmistusmenetelmiltään laadukkaita. Tuhkaa säilötään erityisellä menetelmällä koruhartsiin ja näin saadaan aikaan yksilöllinen tuhkakivi. Koruun voi säilöä myös esimerkiksi käärmeen/hämähäkin nahkaa, eläimen hampaita ym. 

Yleistä Tuhkakorusta™

Korun metalliosat ovat laadukkaita ; joko 925-sterlinghopeaa tai 585 (14K) keltakultaa. "Kivi" on koruhartsia, johon värin antaa tuhka. "Tuhkakivi" on suojalakattu korutarkoitukseen soveltuvalla lakalla. Tuhkaa koruun tarvitaan n. 1 tl/ koru.

Koruissa on mahdollisuus käsinkaiverrukseen korun taakse tai erilliselle hopealaatalle. Kysy hintatietoja pidemmistä kaiverruksista erikseen.

Tuhkasormusta ei suositella välttämättä jokapäiväiseen kovaan käyttöön. Vaikka tuhkakivi on kovaa materiaalia, se voi naarmuuntua kovassa käytössä. Riipukset ja korvakorut eivät pääse naarmuuntumaan kuten sormukset.

Huom! Pinta ei välttämättä ole täysin tasainen. Värisävy vaihtelee tuhkamateriaalin mukaan (tuhkassa voi olla eri värisävyjä) ja "kivi" saattaa sisältää ilmakuplia. Jokainen tuhkakivi on uniikki ja yksilöllinen. Tuhkakivi saattaa hieman kellertyä ajan kuluessa (etenkin vaaleassa tuhkassa tämä voi näkyä), tämä on ominaista koruhartsille. 

Sinulle suunniteltu Tuhkakoru™

Valmistan tilauksesta myös sinulle suunnitellut, malliltaan täysin uniikit Tuhkakorut™ omien toiveidesi mukaan hopeasta tai kullasta (kelta-, valko-, tai punakulta). Ota yhteyttä niin suunnitellaan koru yhdessä juuri sinulle sopivaksi.

Kysy lisätietoja ja tarjousta: asiakaspalvelu@jasmindesign.fi tai yhteydenottolomakkeella

Tilausohjeet 

Voit tilata haluamasi korun suoraan verkkokaupasta kohdasta "Tuhkakorut™". Tilaamalla ja maksamalla korun pääset työjonoon. Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen. Lähetän sähköpostilla ohjeet tuhkan toimittamiseen postitse muutaman arkipäivän kuluessa (muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi, mikäli ohje sattuisi eksymään sinne). Tuhkakoru™ valmistuu n. 2 viikon kuluessa tuhkan vastaanottamisesta.

HUOM! Olen kesälomalla viikot 29-31. Myös loman aikana voi tehdä tilauksia verkkokaupasta mutta lomani aikana tulleiden tilausten ohjeet lähetän lomani jälkeen ja loman aikana tilatut korut valmistan tilausjärjestyksessä alkaen viikosta 32. 

Valmis koru toimitetaan asiakkaalle aina kovassa, kauniissa lahjarasiassa seurattavana pikakirjeenä. Useampi, kuin neljä korurasiaa sekä taulut toimitetaan pakettina. 

Tuhkakoru™ on aina tilaustyö, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Hoito-ohjeet

Tuhkakorut™ voidaan puhdistaa miedolla tiskiaineliuoksella. Tämän jälkeen koru tulee pian huuhdella ja kuivata hyvin. Hopeiset osat voidaan puhdistaa esim. hopeanpuhdistusliinalla.

Pue korut päälle viimeiseksi ja riisu ensimmäiseksi. Tällöin esim. hiuslakka tai hajusteet eivät pääse vahingoittamaan niitä. Korun käyttöä pitäisi välttää myös suihkussa, uidessa, saunoessa sekä nukkuessa, sillä pesuaineet, kemikaalit sekä korkea lämpötila voivat rasittaa materiaaleja turhaan ja nukkuessa ihon epäpuhtaudet voivat aiheuttaa bakteerikantaa koruihin tai ketju voi taittua.

Tarkasta korusi säännöllisesti, ettei siitä löydy esim. kulumisesta johtuvia asioita, kuten ohentuneita lenkkejä tai muita rasituksen merkkejä. Tarkista myös aina ennen käyttöä, ettei ketjun lukon avolenkki ole raollaan. Hopea on pehmeää materiaalia ja lenkki voi käytössä taipua raolleen. 

Mikäli huomaat jotain edellä mainituista, ota yhteyttä Jasmin Designiin sähköpostilla asiakaspalvelu@jasmindesign.fi niin neuvon, miten toimia. 

Ethän pidä koruja suorassa auringonpaisteessa tai kuumassa paikassa (esim. patterin päällä). Kun et käytä korua, on hyvä säilyttää sitä mukana tulevassa korurasiassa. 

Ajan kuluessa suojalakka voi kulua tai alkaa irtoamaan (etenkin riipuksien takaosissa, jotka ovat ihoa vasten). Mikään suojalakka ei ole ikuinen vaan se kuluu tai ohentuu käytössä. Jos näin käy, ei koru ole mitenkään pilalla, se on vain "ikääntynyt". Voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelu@jasmindesign.fi niin sovitaan korun uudelleenlakkauksesta (tämä kustantaa tavallisesti 10-15€). Suojalakan tulisi kestää normaalia käyttöä kuitenkin vuosia. 

 

YHTEISTYÖSSÄ:

Pieneläintuhkaamo Lemmikki Enkelit  | Lemmikki Enkelit Facebookissa

Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio Oy | Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio Facebookissa

 

TILAA TUHKAKORU™