Uniikkeja lahjaideoita, jotka eivät unohdu

Anna lahjaksi koru, jolla on merkitys ja sanoma. Täysin uniikki koru, joka vielä valmistetaan rakkaudella suomalaisena käsityönä. Tässä on lahjaidea, jolla voit välittää lahjan vastaanottajalle voimakkaita tunteita.

 

Muistokoru on kaunis lahjaidea


Karvakamu®-lemmikkikoruun saa talletettua karvakamun turkkia. Riipus, sormus tai korvakorut ovat upea lahja, jolla lahjan saaja voi pitää muistoa rakkaasta lemmikistään aina lähellään.

Koru voidaan tehdä minkä tahansa eläimen karvoista, jouhista tai höyhenistä, ja jopa käärmeen nahasta, eläimen hampaasta tai siilin piikeistä. Suosituimpia koruja ovat karvoista ja jouhista valmistetut korut, jotka ovat jokainen täysin ainutlaatuisia – kuten jokainen lemmikkikin.

Lue tietoa Karvakamu®-koruista »

 

Henkilökohtainen lahja muistetaan


Muistokorun voi tehdä myös rakkaan lemmikin tuhkasta, jolloin lahja on saajalleen taatusti tärkeä ja henkilökohtainen. Tuhka upotetaan koruhartsiin, jossa se säilyy kauniisti tallessa. Koruun voidaan tallettaa minkä tahansa eläimen tuhkaa – koiran, kissan, hevosen tai vaikkapa hamsterin.

Rakkaan lemmikin menetys on raskas asia, joten Tuhkakoru™ on sekä huomioon ottava ele, että kaunis muistoesine. Lemmikin tuhkasta voidaan valmistaa myös muita muistoesineitä, kuten tauluja, johon saa yhdistettyä myös valokuvan rakkaasta lemmikistä. Tauluun voi lisäksi tilata myös laadukkaan kaiverruslaatan, johon kaiverretaan esimerkiksi lemmikin nimi ja päivämäärät.

Lue tietoa Tuhkakoruista™ »

 

Lahjaidea, jossa on ajatusta


Mikäli etsit lahjaideaa vaimolle tai äidille, “Rakkauden palko” -riipus on upea ja uniikki lahja, jossa kauniit helmet kuvaavat esimerkiksi lapsia tai lapsenlapsia. Voit valita helmien värit viehättävistä värivaihtoehdoista, jotka kuvaavat juuri parhaiten lahjan saajan mieltymyksiä.

“Äidin helmi” -riipus sopii täydellisesti lahjaksi tuoreelle äidille tai vaikkapa isoäidille. Riipus symboloi äidin ja lapsen ainutlaatuista yhteyttä. Pelkistetty ja kaunis koru sisältää hopearenkaassa Swarovskin helmen sekä valitsemasi kuukausikivet. Erilaisilla lisäosilla, kuten kaiverruslaatalla, saat lahjan vastaanottajalle entistä yksilöllisemmän korun.

 

Lahjakortti on varma valinta


Tuliko vaikeus valita? Mikäli et osaa tehdä valintaa lahjasta, erinomainen lahjaidea on myös lahjakortti verkkokauppaamme. Saat sen kätevästi suoraan sähköpostiisi ja lahjan saaja saa näin varmasti itseään eniten miellyttävän lahjan.

Tutustu myös muihin Jasmin Designin upeisiin ja uniikkeihin koruihin ja anna tänä vuonna lahja, joka muistetaan vuosia.